Familieweekend Drenthe

De groepsaccommodatie beschikt over alle benodigde voorzieningen voor je ideale familieweekend

royale keuken groepsaccommodatie Drenthe

De keuken

De royale keuken van de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. De ruimte heb je ook in de keuken om  gezellig te koken tijdens je familieweekend.

De ruime keuken is praktisch ingericht en is uitgerust met twee inductiekookplaten, een combimagnetron, een oven, twee vaatwassers, een koelkast en vriezer. 

Bij aankomst liggen er keukenlinnen, vaatwastabletten en koffiefilters voor je klaar.

royale woonkamer groepsaccommodatie Drenthe

Het woongedeelte

Er is een eetgedeelte waar drie grote eettafels staan. Vier kinderstoelen zijn ook aanwezig. In het woongedeelte staan vier zitbanken en er is een grote LG LED (55inch) tv voorzien van APPLE TV.

Een tweede tv (65inch) vind je in de eetkamer.

luxe slaapkamers groepsaccommodatie Drenhte

De slaapkamers

In de accommodatie zijn acht slaapkamers aanwezig. Op de begane grond vind je drie slaapkamers. Deze kamers beschikken allen over drie bedden. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers waarvan één kamer voor vier personen, één kamer voor drie personen en drie kamers voor twee personen. 

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, je pakt je spullen uit en je familieweekend begint direct. Veel plezier!


groepsaccommodatie Drenthe speelkamer

De speelkamer

Tevens is er een ingerichte speelkamer met een Xbox360 en in een aparte ruimte een Playstation 3. Spellen hiervoor zijn aanwezig evenals gezelschapsspellen en een sjoelbak. In de groepsaccommodatie kun je gebruikmaken van draadloos internet. 

grote tuin groepsaccommodatie Drenthe

De tuin

Buiten is er veel ruimte om te relaxen of te spelen. Bij het huis is een groot terras (deels overdekt) met 22 stoelen en de accommodatie heeft een besloten tuin. In de tuin vind je een tafeltennistafel, een skelterpark, skelters, een brandweerauto, een trampoline en schommels. Kortom volop de ruimte om heerlijk buiten te spelen tijdens je familieweekend.