Voorzieningen

De groepsaccommodatie beschikt over alle benodigde voorzieningen en extra.

De keuken

De accommodatie is van alle gemakken voorzien. De ruime keuken is praktisch ingericht en is uitgerust met twee inductiekookplaten, een magnetron, een oven, twee vaatwassers, een koelkast en vriezer. 

Bij aankomst liggen er keukenlinnen, vaatwastabletten en koffiefilters voor je klaar.

Het woongedeelte

Er is een eetgedeelte waar drie grote eettafels staan. Vier kinderstoelen zijn ook aanwezig. In het woongedeelte staan vier zitbanken en er is een grote LG LED (55inch) tv voorzien van APPLE TV.

De slaapkamers

In de accommodatie zijn acht slaapkamers aanwezig. Op de begane grond vind je drie slaapkamers. Deze kamers beschikken allen over drie bedden. Op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers waarvan één kamer voor vier personen, één kamer voor drie personen en drie kamers voor twee personen. 


De speelkamer

Tevens is er een ingerichte speelkamer met een Xbox360 en in een aparte ruimte een Playstation 3. Spellen hiervoor zijn aanwezig evenals gezelschapsspellen en een sjoelbak. In de groepsaccommodatie kun je gebruikmaken van draadloos internet. 

De tuin

Buiten is er veel ruimte om te relaxen of te spelen. Bij het huis is een groot terras (deels overdekt) met 22 stoelen en de accommodatie heeft een besloten tuin. In de tuin vind je een tafeltennistafel, een skelterpark, skelters, een speelhuisje, een trampoline en schommels.