Camping Dwingelderveld

De Oosterweide is jouw camping bij Dwingelderveld, het prachtige natuurgebied in Drenthe

Welkom bij Camping & Groepsaccommodatie De Oosterweide, jouw thuis, weg van huis in het prachtige Drenthe! Laat je verrassen door de schoonheid van het Dwingelderveld en ervaar zelf waarom onze camping de perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Groene oase

Nestel jezelf in de groene oase van Dwingelderveld, waar je kunt genieten van de rust en de natuur die deze unieke plek te bieden heeft. Het Nationaal Park Dwingelderveld is een prachtig heidegebied met talloze wandel- en fietspaden, kronkelende beekjes en schilderachtige dorpjes. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en op te laden in de frisse buitenlucht.


Duurzaam en comfortabel

Bij De Oosterweide zijn we trots op onze duurzame en diervriendelijke waarden. We doen er alles aan om onze impact op de natuur zo klein mogelijk te houden en tegelijkertijd een comfortabele en ontspannen omgeving te bieden voor onze gasten. Zo maken we gebruik van zonne-energie, stimuleren we afvalrecycling en bieden we natuurlijke speelruimtes voor kinderen om te ontdekken en van te leren.


Dierenliefhebbers

Dierenliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres! Onze camping is omringd door diverse dierenweides, waar je de koeien, de schapen, geiten en kippen van dichtbij kunt bewonderen. En met een beetje geluk spot je tijdens je wandeling ook nog reeën, dassen of zelfs een ijsvogel in het gebied.


Of je nu een rustige kampeerplek zoekt voor jezelf en je gezin, bij De Oosterweide vind je het allemaal. Onze comfortabele faciliteiten, zoals, verwarmd sanitair en gratis Wi-Fi, maken jouw verblijf nog aangenamer.

 

Dus waar wacht je nog op? Laat je verleiden door de charmes van het Dwingelderveld en boek je verblijf bij Camping & Groepsaccommodatie De Oosterweide. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het hart van Drenthe!