SVR camping Drenthe

SVR camping in Drenthe

De Oosterweide is een camping die met trots het SVR-logo draagt.

 

We hebben dan wel geen boerderijdieren, maar ademen wel de sfeer uit van een SVR-camping. Dat wil zeggen: grote plekken (>150m2), rust, ruimte en natuur. Alles wat je van een SVR-camping in Drenthe mag verwachten.


Op De Oosterweide geen veld en geen laantjes, maar een camping die parkachtig is aangelegd en beschikt over een grote diversiteit bomen. 


Ervaring van onze bezoekers

 Frans Edelijn

Deze camping biedt alles wat je nodig hebt. Dit komt onder andere door de mooie plekken, het schone sanitair, de bijzondere inrichting en uiteraard de prachtige omgeving. De reden dat wij voor De Oosterweide kiezen is omdat de eigenaren heel vriendelijk en gastvrij zijn en overal mee willen helpen, dat enthousiasme brengen ze goed over naar de camping. Ze doen echt heel hard hun best om het verblijf naar je zin te maken, waardoor een verblijf bij De Oosterweide erg prettig is.

 

Hélène van der ven

De Oosterweide biedt mooie en ruime plaatsen die speels zijn aangelegd. Waar je bij andere campings op een rijtje staat sta je hier speels opgesteld. De rust hier fantastisch! Bovendien is het sanitair mooi en schoon.