Foto's

De Oosterweide

De Oosterweide is een kleine, rustige camping in het prachtige Drenthe net buiten Pesse en aan de rand van het Dwingelderveld. Het terrein is op een sfeervolle en parkachtige manier aangelegd en is voorzien van veel bomen, struiken en bloemen. Een plek waar het nog echt donker is waar je alleen het licht ervaart van de maan. Geniet tevens van de uilen en de vele andere vogels die hier leven.


De plekken

De plekken zijn erg ruim: ze variëren tussen de 175m2 en 250m2 per stuk. Je kunt bij ons terecht met de tent, de caravan of een kleine camper t/m zeven meter.

 

Privésanitair

Wil je privésanitair? Boek dan plek 28, 29, 30 of 31. Het sanitair op de camping is voorzien van comfortabele douches met thermostaatkraan, zodat je zelf de temperatuur bepaalt.

 

Plaatsen

Alle plaatsen zijn voorzien van eigen 6 ampère elektriciteitsaansluiting en op de camping zijn vier watertappunten. Op de gehele camping is gratis WiFi.

 

Fietsers en wandelaars

Speciaal voor de fietsers en wandelaars is er een apart veld, de boomgaard, met aangepaste tarieven.


Vrijheid

Je bent welkom vanaf 13 uur 's middags en vertrek is voor 11 uur in de ochtend.

 

Bij De Oosterweide hoef je niks, maar kun je van alles. Of je nu wilt ontspannen, de omgeving wilt verkennen of komt voor een sportieve vakantie, in de directe omgeving van De Oosterweide kan dit allemaal. Stap vanaf De Oosterweide op de fiets naar het dak van Drenthe of doe de wandelschoenen aan en ontdek wat deze mooie omgeving allemaal te bieden heeft. In Pesse vind je een supermarkt (1,5 km) en restaurants. Alle andere voorzieningen vind je in Hoogeveen.


De sanitaire voorzieningen

 

Hygiëne is bij ons belangrijk. Daarom hebben wij goed verzorgde sanitaire voorzieningen.

 

Bekijk hieronder de foto's!