Campinginformatie & -regels

Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt voor het kamperen bij De Oosterweide. Daarnaast bieden wij een overzicht aan voor de regels die er gelden.

Receptie

Wij helpen graag, geven je graag tips en/of beantwoorden je vragen. Wij hebben geen bemande receptie. Heb je ons nodig of wil je wat vragen? App of bel ons dan op 0528 24 26 78. Wij zijn bereikbaar van 8.00 uur - 20.00 uur.

Wi-Fi

Wifi is gratis beschikbaar op de gehele camping. Je hebt hiervoor geen wachtwoord nodig.

Netwerknaam: De Oosterweide

Barbecue

Barbecueën is mogelijk, mits jouw medekampeerders er geen hinder van ondervinden. Tip: zet voor de zekerheid een emmer water klaar. Om veiligheidsreden kan het gebruik van de barbecue verboden worden in perioden van droogte. 

Elektra

Stroom is bij elke plaats beschikbaar. De plaatsen hebben 6 ampère. Airco's van campers en caravans kunnen alleen gebruikt worden als ze fluisterstil zijn en geen geluidsoverlast veroorzaken.

 

Tip: leg jouw elektrakabel zoveel mogelijk in de boomsingel of hang deze in de boom, zodat de kabel niet beschadigd kan raken door de grasmaaier. 

Aankomst en vertrek

Je bent van harte welkom vanaf 13 uur en vertrek is voor 11 uur. 

Aansprakelijkheid

Gasten van De Oosterweide zijn zelf verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen op het terrein. Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de camping bevinden goederen óf voor ongeval van mens of dier, aanvaarden wij niet. 

 

Je dient zelf te zorgen voor de benodigde verzekeringen. Bij het niet naleven van de voorwaarden en/of het veroorzaken van overlast, kan de beheerder een ieder de toegang tot het verblijf op de camping De Oosterweide ontzeggen zonder restitutie. 

Milieu

Wij vinden het milieu erg belangrijk en dat vind jij vast ook. Daarom vragen we je een steentje bij te dragen om ook aan het milieu en de natuur te denken.

 

Help je mee:

Afval te scheiden?
De bomen te laten groeien en plaats je daarom geen waslijn tussen jonge aanplant?
Het terrein schoon te houden? Dus geen afval, papier of sigaretten op jouw plaats achterlaten.
Afvalwater en toiletemmers op de daarvoor bestemde plaats leeg te maken?
Niet onnodig water te verspillen?

Grasmat

Wij zijn blij met onze groene grasmat. We proberen het hele seizoen zo mooi mogelijk te houden. Dichte plastic grondzeilen zijn daarom op onze camping niet toegestaan. Onder dicht plastic stikt het gras en sterft het af.

Niet erg voor jou, maar wel voor degene die na jou komt en voor ons. Wel toegestaan zijn de zon, doorgroeimatten: rubberen matten met zichtbaar gaatjes erin. Deze zijn in elke kampeerwinkel in diverse kleuren verkrijgbaar. Het gras kan hier doorheen groeien en verstikt niet. 

 

Voor de tentkampeerder: onder de vaste kuip van je tent kan een "tentluier" gebruikt worden als je je grondzeil niet wilt poetsen bij vertrek.

 

Afval

Op onze camping vind je verschillende afvalbakken. We vragen je jouw afval te scheiden op de volgende manier: papier, glas, restafval, PMD (plastic drinkpakken, blik). Het is niet toegestaan om ander afval, bijvoorbeeld kapotte stoelen, tafels of ander grof afval in deze containers te werpen. Je dient dit mee te nemen naar huis en aan te bieden bij jouw plaatselijke milieustraat. 

De was

Je kunt bij ons in overleg de was doen. We beschikken over 2 wasmachines en twee drogers. Het gebruik van een machine kost € 5,00. 

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd, ook bij jouw kampeerplek. De hond graag in een straal van 1 km rond de camping aangelijnd houden. Zorg dat je huisdier geen overlast veroorzaakt voor de andere kampeerder. Uitlaten van je huisdier kan buiten het terrein. Mocht het onverhoopt toch een keertje fout gaan, wil je dit dan opruimen?

Rust

Na 22 uur is het stil op de camping. Houd er rekening mee dat geluiden snel hard klinken, zeker als het stil is. Tussen 22.00 uur en 8.00 uur is het niet toegestaan om met een gemotoriseerd voertuig over het terrein te rijden.