Groepsaccommodatie Drenthe

Vakantiehuis Drenthe

De plek voor je familieweekend!

Groepsaccommodatie 20 personen

De Oosterweide in Pesse biedt je een luxe groepsaccommodatie: de plek om met 22 personen een weekend, midweek of week er even tussenuit te zijn en samen te genieten.

 

Royaal en stil

De Groepsaccommodatie Drenthe is landelijk gelegen. De royale, volledig omsloten tuin is ruim 2000m2 groot en geheel voor jullie beschikbaar.

 


Comfort

Wij bieden je een comfortabel, rookvrij huis waar huisdieren niet zijn toegestaan. De accommodatie wordt aan 1 groep/familie tegelijk verhuurd. Je kunt direct ontspannen, want de bedden zijn al voor je opgemaakt. Er zijn in totaal 8 slaapkamers waarvan er 7 zijn uitgerust met een badkamer en toilet. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer voor mindervaliden; de gehele begane grond is drempelloos. Voor het comfort is de groepsaccommodatie Drenthe volledig voorzien van vloerverwarming & vloerkoeling.

 


Voorzieningen

De verwarming, het koken en de verlichting in De Oosterweide is 100% energieneutraal. Alle gebruikte energie komt van eigen dak.

 


Autolaadpalen

Kom je met een EV naar De Oosterweide? Dan kan je verblijf helemaal klimaatneutraal zijn: je laadt je auto tijdens je verblijf op aan één van de zes 22kW laadpalen.  


Plattegrond

Bekijk schematische afbeeldingen van hoe de begane grond en de eerste verdieping is ingericht.


Tarieven

Benieuwd wat een groepsaccommodatie kost per nacht, weekend, midweek of een week?


Reserveren

 Je kunt bij ons overnachten op een plek waar het stil is, nog echt donker is en waar je de roep van de uil kunt horen. Wij en onze campinggasten waarderen deze rust, jij ook? Dan ontvangen wij je graag in De Oosterweide. 


Foto's / video

Wil je in bewegende beelden zien hoe de groepsaccommodatie eruit ziet? Of liever rustig erdoorheen klikken? 


Arrangementen

Bij ons kun je barbecueën op het overdekte terras!

De ' buurvrouw’ verzorgt uitstekende barbecues van erg goede kwaliteit (rundvlees van Blonde d’Aquitaine) van eigen vee.

Of kies je voor een bierproeverij?

 


360 tour

Wij hebben een exclusieve 360 graden tour voor je klaarstaan.