Groepsaccommodatie De Oosterweide in Drenthe Skelterbaan De Oosterweide Speeltoestellen De Oosterweide Eetkamer De Oosterweide Zitkamer De Oosterweide Slaapkamer De Oosterweide

Groepsaccommodatie De Oosterweide

Een goede start voor uw familieweekend in Drenthe!

Onze luxe en landelijk gelegen groepsaccommodatie in Drenthe biedt u een een prima plek om met 22 personen een weekend, midweek of week er even tussen uit te zijn en samen te genieten.
Kijkt u bij faciliteiten groepsaccommodatie De Oosterweide voor een overzicht van de accommodatie.

Opgemaakte bedden

De groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers en 7 badkamers inclusief toilet. De bedden hebben wij alvast voor u opgemaakt !
1 Slaapkamer met badkamer op de begane grond is geschikt voor mindervaliden.
eetkamer groepsaccommodatie de oosterweide drenthe

Koken, eten en spelen

De ruime keuken is voorzien van alle modern comfort waar u zowel met als voor elkaar kunt koken.
Er is een eetgedeelte en een woongedeelte met tv en cd/dvd/bluray installatie. Tevens is er een ingerichte speelkamer met een Xbox360 en in een aparte ruimte een Playstation 3.
In de groepsaccommodatie kunt u gebruik maken van draadloos internet. Buiten is een groot terras en een ruime besloten tuin met speeltoestellen, voetbal en vollybalveld en een skelterbaan.
woonkamer groepsaccommodatie de oosterweide drenthe

Omgeving

In de buurt van het groepsverblijf is het nationaal park Dwingelderveld met zijn wandel en fietspaden, recreatieplas Schoonhoven en diverse attracties.
Het dorpje Pesse heeft een supermarkt en een aantal restaurants. Steden in de buurt zijn o.a. Hoogeveen, Emmen, Assen, Meppel en Groningen.
Kijkt u bij omgeving groepsaccommodatie De Oosterweide voor een overzicht.

Ook geschikt voor kleinere groepen

Wij hebben een speciaal arrangement voor groepen van maximaal 10 personen die een midweek verblijven. U heeft dan de beschikking over 5 slaapkamers, elk met uw eigen badkamer, toilet en wastafel.
Klik hier voor de tarieven voor kleine groepen.
skelterbaan groepsaccommodatie de oosterweide drenthe

Footer

De Oosterweide
Oostering 51
7933TM Pesse
info@oosterweide.nl
0528-242678
vekabo
webdesign door: PedDesign