de oosterweide in drenthe vanuit de lucht

Accommodatie Gastenboek

Leest u hier wat andere gasten van onze accommodatie vonden.


oud en nieuw december 2018

We hebben enorm genoten in jullie huis. Vanaf het eerste moment was het gezellig en knus in huis. Alle faciliteiten zijn dik voor elkaar. De kinderen hebben heerlijk gespeeld terwijl wij zalig een spelletje aan tafel konden doen. Het was een zeer geslaagde jaarwisseling en absoluut voor herhaling vatbaar. Groeten uit Warmenhuizen.

kerst december 2018

Beste familie, We hebben een heel fijne kerst doorgebracht in dit huis. Mooi versierd en goed uitgerust! De speelkamer en de keuken waren uitstekend. Ook de buitenvoorzieningen zijn goed benut! Hartelijk dank en een goede jaarwisseling! Fam.D

weekend november 2018

We hebben een fantastisch weekend gehad met de familie. Een prachtig mooi huis, een geweldige tuin om het huis heen en ontzettend veel faciliteiten. Ook binnen ziet het er prachtig uit. De speelkamer voor de kinderen, de vele badkamers een een zeer ruime keuken. We hebben in een woord genoten! Voor herhaling vatbaar! Bedankt! Fa. de B.

weekend oktober 2018

Het was weer geweldig hier. Het weer was hier ook een duidelijke factor bij. De gourmet maaltijd was ook uitstekend verzorgd. Het is onze tweede keer hier en naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste. De gebruikers van de invalidenkamer gaven een tip: wisser om de vloer groog te maken(bij de douche). Dank voor alles en tot ziens. fam. van der V.
Bedankt voor de tip, de vloerwisser is nu aanwezig.

weekend oktober 2018

Voor de 2e keer met al onze kinderen en kleinkinderen in de Oosterweide gelogeerd. Wat een prachtige gelegenheid en speelruimte voor de kleinkinderen. We hebben genoten mede dankzij het prachtige najaarsweer. Wie weet tot een volgend jaar. Met vriendelijke groet, W/Z.

weekend september 2018

We hebben weer volop genoten! De kinderen en ook de 7 kleinkinderen hebben naar hartelust kunnen genieten. Een prachtig huis, van alle gemakken voorzien en een schitterend gebied er omheen. Er zijn zoveel mogelijkheden tot vermaak, heerlijk! Hartelijk dank en we hopen tot volgend jaar. fam.N,G en J.

weekend augustus 2018

Bij aankomst waren wij al bijzonder onder de indruk van de locatie. Veel ruimte in en om het huis, wat het in eerste instantie al een prachtige plek maakt voor de kinderen...en niet veel later ook voor de volwassenen die zich hier weer eens van hun sportiefste kant konden laten zien.(dank ook voor de varieteit aan sportspullen; zeler een meerwaarde!) In mijn rol van kok ook complimenten voor de praktische keuken, waar we makkelijk voor de grote groep konden koken. En met dit heerlijke weer konden we ook goed genieten van een ontbijt op het terras. En alles net zo makkelijk weer schoon in 2!!vaatwassers. Kortom, voor ons als familie was deze plek een pareltje om samen te kunnen zijn. Dank daarvoor! met vriendelijke groet, familie van V.

weekend juli 2018

Wat een super gezellig zonnig weekend bij jullie gehad! Genoten groot en klein. Keurig sfeervol huis en prachtige tuin, die skelters waren echt een groot success met 8 jongens, zelfs een heel circuit! Alles aanwezig in het huis, heerlijk opgemaakte bedden en eigen badkamers! Echt voor herhaling vatbaar, maar ik word maar een keer 65 jaar! hartelijke groetjes, van heel de familie K.

weekend juni 2018

Beste familie Duk, wat een leuke verrassing, een heerlijke taart omdat we voor de 5e keer van jullie heerlijke huis mochten genieten. Nog steeds vermaakt iedereen zich uitstekend en zeker de heerlijke tuin is voor de kinderen een heerlijke speeltuin. Hartelijk dank en als alles goed gaat tot volgend jaar! vriendelijke groeten, fam.van E en aanhang.

weekend mei 2018

Voor het tweede jaar met het hele gezin een lang weekend bij elkaar. Opa en Oma vierden hun 50-jarig huwelijksfeest met alle(schoon)kinderen en kleinkinderen. Prachtig weer, een fantastische accommodatie. Waarlijk een grootst feest. Familie V.

weekend april 2018

Wij waren hier het paasweekend met 20 mei. Wat hebben we genoten; prachtige lokatie, wat een mogelijkheden buiten, heel leuk voor de kids maar ook voor de "oudjes". 't Weer zat ook nog mee, wat wil je dan nog meer! 't kan zijn dat er nog wat paaseitjes in de tuin liggen, onze excuses daarvoor. Tot volgend jaar, want dan willen we wel weer! Fam.S.

weekend maart 2018

We hebben een heerlijk familieweekend gehad! Het huis was voorzien van alle gemakken, vooral voor de kinderen! Mooi weer gehad, zelfs kunnen schaatsen! Groeten van de familie D. familieweekend 2-5 maart 2018.

weekend februari 2018

Geweldige mooie accommodatie alles goed voor mekaar, kinderen hebben genoten op de skelters, voetballen, vollyballen, tafeltennis voldoende spelletjes, super. bedden waren goed, alles was eigenlijk goed. De keuken is een beetje weggemoffeld, de afzuiging neit optimaal. Verder alles prima hebben genoten zullen reclame voor je maken. Groeten fam.B.

weekend december 2017

Voor de eerste keer hier, wat een prachtig huis. Veel ruimte, prive sanitair en alles schoon en netjes. De kinderen 0-14 jaar hebben zich met de skelters en binnen, waar voor elk wat wils is aan spelmateriaal, prima vermaakt. Het gourmet was goed verzorgt het vlees was erg goed en de salades ook erg lekker + de andere bijgerechten. Wij hebben hier een heerlijk weekend gehad. Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid. fam.R.

weekend november 2017

We waren hier voor de 1e keer. Wat een mooie accommodatie! Alles is aanwezig. Voor de kinderen(leeftijd 1mnd -8jr), is er volop speelgelegenheid. Mooie ruime slaapkamers en badkamers. Alles ziet er heel gezellig uit. Kortom ..... een aanrader!! We hebben erg genoten, het weer werkte ook mee. Fam.K, Assen.

weekend oktober 2017

Voor de 1e keer is het altijd even afwachten hoe het zal zijn. De verwachtingen via de website zijn echt overtroffen. Dit is een prchtige gelegenheid voor opa's,oma's,kinderen en kleinkinderen. We hebben er ook mede dankzij het mooie weer van genoten. En zijn allen van mening dat we hier graag nog een keer terugkomen. Fam.W/Z

weekend oktober 2017

Wij zijn hier voor de 2e keer geweest. We hebben weer een top weekend gehad, ondanks het wat mindere weer op zaterdag. De skelters waren weer top, de automonteur had de bandjes weer opgepompt. Verder is er gretig gebruik gemaakt van het voetbalveldje. De chinees uit Hoogeveen heeft de catering op zondag verzorgd.(een aanrader!!)Zaterdag hebben we ge-bbq, een lampje onder het afdak zou een tip kunnen zijn, maar heel eerlijk gezegd hebben we niets gemist.(het terras heeft 2 lampen-eigenaar). Het huis is schoon, ruim ...... een top locatie. Familie in't V.

weekend september 2017

Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad, we hebben genoten van het huis. Er is door de eigenaar heel goed nagedacht over de inrichting, alles was er, heel schoon. De aangepaste badkamer is door onze 86-jarige helemaal goedgekeurd. De skelters, de tafeltennistafel en het vele speelgoed is door de 8 kinderen(van 0-7) heel enthousiast gebruikt, ze waren niet te stoppen! De keuken is zeer praktisch, ruim en heel fijn om in te werken. Kortom, het was een Top Weekend! Groet, Familie N-K.

weekend september 2017

Wat een prchtige locatie om met een groep te verblijven! Alles netjes en schoon, eigen douche en wc op de kamer, wat fijn! De kinderen van 1-16 jaar hebben zich allemaal prima vermaakt met de skelters, het vele speelgoed en de spelcomputers. De omgeving biedt vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Kortom, het was genieten vor grott en klein! Bedankt, en hartelijke groet: Fam.V.

weekend juli 2017

Het was een fantastische week in dit prachtige huis. Alles was aanwezig om de kinderen te vermaken. Veel ruimte in en om het huis. Wij hebben genoten! Fam. EJ H.

weekend juli 2017

Weer een fantastisch weekend voor de 4e keer. Genoten van elkaar, van het weer en bovenal van het heerlijke huis en de zalige tuin. Hopelijk volgend jaar de 5 keer. Dank, dank dank. groeten fam van E.

weekend juni 2017

Wij hebben een heerlijk familieweekend beleefd! De accommodatie is piekfijn in orde en ook aan de kinderen is gedacht. Bedankt voor de service! K. de W.

Pinksteren 2017

Onze vriendegroep gaat ieder jaar met Pinksteen weg in eigen land. Dit keer kozen we jullie plek uit om te verblijven en wat hebben we genoten! Het weer, het huis, de verzorging en onze activiteiten waren de ingredienten om ons Pinksterweekend tot een succes te maken. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en misschien tot een volgende keer. Namens de hele groep, B de K.

weekend mei 2017

Grootvader van Nederland, als je je (klein)kinderen een plezier wilt doen, huur dan De Oosterweide. Wat hebben de kinderen(en opa en oma) genoten van alle faciliteiten. Een top langweekend. Fam.V.

weekend mei 2017

Wat een prachtige accommodatie, we hebben ontzettend genoten met z'n allen zowel klein als groot. Aan alles is hier gedacht, onze complimenten voor de eigenaar. Het schitterende weer maakte ons weekend compleet. Bedankt en tot ziens! fam de B en fam R.

weekend april 2017

Voor de derde keer weer een super gezellig weekend gehad. Bedankt! Familie S en K.

weekend maart 2017

Vriendenweekend van een vriendengroep die elkaar al 20 jaar kent! Genoten van jullie hele mooie vakantiehuis met alle faciliteiten. Voor herhaling vatbaar! De kinderen heel erg genoten buiten en binnen! Bedankt voor de goede verzorging en netheid! vriendengroep tokkies on tour.

weekend maart 2017

Wij hebben genoten van ons familieweekend. Groothuis met twee speel/kinderkamers die goed benut zijn. Het weer was niet zo mooi, maar ondanks dat een geslaagd weekend. Voor herhaling vatbaar. Familie S uit IJsselmuiden.

weekend december 2016

Samen met onze vier kinderen met hun gezinnen vierden we dat we 17 december 40 jaar getrouwd waren.
We hebben erg genoten van het samenzijn in harmonie. Wat een heerlijk huis om te vertoeven met elkaar.
De kleinkinderen hebben ook genoten!!! De ruimte voor de kinderen is ook goed benut(binnen). Ook buiten is er volop gespeeld.
We kijken terug op een heel fijn weekend en namen net afscheid van onze kinderen. Ook zij vonden het een heerlijk huis! K en E S.

weekend november 2016

We hebben een geweldig weekend gehad in een onwaarschijnlijk heerlijk huis waar echt aan alles is gedacht.
Zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet, Carel S.

weekend november 2016

Alle positieve berichten hiervoor beschreven onderschrijven we van harte. Moeder, oma en vrouw is 68 jaar geworden en dat hebben we hier
met kinderen en kleinkinderen gevierd. Het was perfect, huis, omgeving, gezelschap. fam E.

weekend oktober 2016

Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad bij jullie! Met 5 gezinnen en onze kids hebben wij ons meer dan prima vermaakt.
Geweldig hoe jullie alles opgezet hebben. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen!
En het als aanrader meenemen voor alle groepen. Bedankt Toppers.

weekend september 2016

Onze ouders waren 45 jaar getrouwd en dat mochten we vieren in dit heerlijke huis. Met 10 kinderen in de leeftijd van 5 tot 16 jaar en 9 volwassenen hebben we een heerlijk weekend gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en je kunt je hier prima vermaken. Het huis is goed ingericht om elkaar de ruimte te geven en het is erg luxe om voor een ieder een eigen badkamer te hebben. Bedankt voor dit heerlijke verblijf? Fa. M uit Assen.

weekend augustus 2016

Het was hier dik voor elkaar en we hebben een prettige tijd gehad. Ook voor de (klein)kinderen was het geslaagd.
Ze hebben zich leuk vermaakt in de uitgebreide speeltuin. Alsnog bedankt en misschien tot een volgende keer. Fam.de K.

weekend juli 2016

Bewoners vakantie Lohengrin Scorlewald. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, we hebben ons verblijf hier als heel prettig ervaren.
We hopen dat we jullie geen overlast hebben bezorgd. Het huis is geweldig, mooi, overzichtelijk en de kamers zijn ruim en gezellig.
Met vriendelijke groet, alle bewoners van Lohengrin.

weekend juni 2016

Voor de derde keer in jullie heerlijke huis. We hebben genoten van het huis, van de tuin(fantastisch het nieuwe skeltercircuit, de kids waren om beurten Max Verstappen), en van het damen zijn met alle kinderen en kleinkinderen. Zelfs nu we bijna uit het huis dreigen te groeien(24 pers), nog steeds ruimte voor iedereen. We hopen volgend jaar voor de 4e keer terug te mogen komen. Hartelijke groeten, familie van E.

weekend juni 2016

Hallo Lianne en Peter. Is er wel een groep geweest die zulk prachtig, stabiel warm weer had als wij? Wat hebben we genoten van werkelijk alles wat jullie in deze accommodatie gestopt hebben; van lego poppetje tot trekker! Ongelofelijk hoe uitgedacht handig alles in dit huis is: van plankje in de badkamers tot gekoelde vloeren. We hebben zelfs onze activiteit afgeblazen omdat er zoveel rond het huis te spelen was! Hartelijk dank! Fam.V.

weekend mei 2016

We hebben met onze bridgegroep 't Volkje een heerlijk weekend gehad hier. Fantastisch huis en de catering was prima.
Sommigen hebben al aangegeven met hun familie ook wel hierheen te willen komen, zeker ook met (klein)kinderen. Namers 't Volkje, E.van P.

weekend mei 2016

Wat een geweldig mooi famiieweekend in een geweldig mooi huis! Wat een luxe;een badkamer bij iedere slaapkamer en zoveel ruimte in en om huis.
De (10)kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld op de skelters en tussendoor lekker gechillt in de gamekamer. De volwassenen konden gezellig borrelen in een gezellig aangekleed huis. Zeer geschikt voor zo'n grote familie! Bedankt. Groetjes fam.van der K en de 10 tevreden topppertjes.

weekend april 2016

Opa en Oma 55jr. getrouwd. Met kinderen en kleinkinderen een heerlijk weekend hier gehad. Eerste dag goed weer met zon. Tweede dag tussen de hagelbuien veel gesport buiten en binnen. Volgende dag naar dierentuin Emmen. Goed weer maar koud hier,brr. De stemming was opperbest.
21 personen tussen de 17 en bijna 80. 's Avonds spelletjes gedaan. Ook de skelters vonden aftrek.
Heerlijke plaats om je uit te leven. Fam.Kx2. Hartelijk dank.

weekend april 2016

Verjaardag van Oma gevierd met de hele familie.(87 jaar). Prachtige locatie met heel veel mogelijkheden. Alles is super geregeld.
Voor iedere leeftijd is er wat te beleven. Vooral de vaders vonden de speelkamer erg mooi.
Ook buiten kan er leuk gespeeld worden met heel veel mooie spullen. Super. Een prima plaats voor een familie weekend. Familie M.

Pasen maart 2016

Superleuk paasweekend gehad met groot en klein. Prima verstop plekken voor de paas eitjes in de speeltuin.
De gameroom gebruikt door de kids maar zeker net zoveel door de volwassenen. Niets gemist, volledige accommodatie!
Wie weet komen we nog eens terug! De skelters hebben geen rust gehad. Groetjes uit het Westland! Vriendengroep met kids leeftijd van 2-12 jaar.

familie midweek maart 2016

Een prachtig huis en schoon! Zelfs de bedden opgemaakt, keukenhanddoeken. Mooie grote tuin met heel veel spullen voor jong en oud!
Heerlijke bedden! Van alle gemakken voorzien. Top huis!! groeten uit Egmond.

weekend februari 2016

Beste familie, Het is echt een top huis en een heerlijk ontbijt. Alles super voor elkaar.
Ook de complimenten voor de catering. Vriendenploeg uit Langedijk(NH) eo.

Oud en Nieuw december 2015, Vrienden weekend!

Echt een super huis! Iedereen was enthousiast van groot tot klein, de speelkamer, de tuin, de kamers, de keuken, de bank. Leuke dingen in de omgeving gedaan: Plopsa indoor, schaatsen in Emmen, carbidschieten in Hoogeveen, zwemmen in Centerpars, echt leuk allemaal! Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Het huis is van alle gemakken voorzien, zo hebben wij het nog nooit meegemaakt en wij doen dit dit al 11x. ook heel schoon en sfeervol.
De kerstboom en de kerstverlichting stond er ook nog. Heel erg bedankt voor de leuke midweek. Groeten uit Maartensdijk en Hilversum.

weekend december 2015

Bedankt voor alle goede zorgen! We hebben heerlijke kerstdagen gehad met ons gezin: opa, oma, kinderen en kleinkinderen. Echt een aanrader! Succes nog met alles en voor wie hier nog mag verblijven: heel veel plezier en vooral veel genieten. fam.R.

weekend november 2015

We hebben genoten van dit mooie, ruime en schone huis. Wat van alle gemakken was voorzien. De kids hebben heerlijk op de skelter gespeeld, zowel groot als klein. Ook de Xbox en Playstation was een enorm succes.
Er is echt aan alle leeftijden gedacht, top! Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Familie V. en fam.van K.

weekend oktober 2015

Na 30 familieweekenden dachten we alles wel gehad te hebben.( vanaf 1986 tot heden) Maar dit was toch wel een van de toppertjes. Een geweldig huis op een hele mooie locatie, niets op aan te merken. Een geweldige tuin voor de kinderen en de groten. Ook de speelkamer was geweldig voor jong en oud. We komen hier zeker nog terug!! Fam.in 't V. 17 volwassenen en 7 kinderen.

weekend oktober 2015

Wat een geweldige accommodatie. Werkelijk aan alles is gedacht. Ruimte voldoende en tal van mogelijkheden voor jong en oud. Mede door de mooie omgeving die Drenthe biedt is dit weekend met familie een succes geworden. Wij zijn blij jullie ontdekt te hebben en zullen het zeker aan anderen aanbevelen.Pitch en Putt was een mooie aanvulling op het eveneens mooie weer wat ons ten deel mocht vallen tijdens ons verblijf. We wensen jullie veel succes met het exploiteren van de camping en deze accommodatie en hopen zeker terug te komen. fam.van 't H.

weekend september 2015

Ondanks het slechte weer, regenbuien, hebben we een heerlijk weekend gehad met kinderen, kleinkinderen en alle aanhang, 21 pers. Geweldig huis, alles is er, helemaal kompleet en ruim genoeg, heerlijk. Voor herhaling vatbaar, fam.M.

weekend augustus 2015

Al vele jaren gaan we met de familie den D. op familiereunie. Dit keer is het een bijzondere gelegenheid want Piet den D. is op 23 augustus 90 jaar geworden. Wij vieren dit in dit prachtige huis met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Piet genoot met volle teugen. Lekker in de grote tuin waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen en skelteren rond het huis. Zaterdagavond met zijn allen barbequen. Piet heeft het nu al over volgend jaar want hij hoopt er dan nog in goede gezondheid bij te zijn. En wat iedereen betreft mag dat zeker weer in dit mooie grote huis plaatsvinden. familie Den D. Barendrecht

midweek augustus 2015

Wij hebben hier in jullie accommodatie een heel fijne midweek gehad. We waren zeer tevreden over jullie mooi en compleet vakantiehuis. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijke groeten de vriendenclub uit Oud-Beijerland.

weekend augustus 2015

Wat hebben we hier in jullie accommodatie een prachtig(!!!) weekend gehad. We vierden een 60ste verjaardag en een 40 jarig huwelijksfeest. Alles was zo compleet dat we hier heel lang met heel veel plezier op terug kunnen kijken! Hartelijk dank. Vriendelijke groeten fam.K Appingedam.

midweek juli 2015

Wat is dit een heerlijk huis. Superschoon en alles is op en top! Geweldige speelkamers voor klein en groot. Speelgoed voor de kinderen. Heerlijke bedden. Buiten is het een speelparadijs, ook weer voor groot en klein. We hebben heel veel regen gehad maar toch hebben wij met elkaar intens genoten. Wij waren met 7 gezinnen maar omdat het huis zo ruim is hebben wij geen last van elkaar gehad. Alleen maar plezier met elkaar. Wij hopen dat de eigenaars geen last van ons hebben gehad want wijn zijn nogal luidruchtig. Al met al was dit een topmidweek!!! Groetjes van Hmmtjes.

weekend juli 2015

We hebben een geweldig weekend gehad. Lekker gevaren in Giethoorn, met prachtig weer. Jammer dat het zondag plensde, daardoor viel 'cest la vie' in Emmen in het water. Goedgemaakt door een bezoek aan het gevangenis museum in Veenhuizen. Wat een geweldig huis, veel licht en zon, met een heerlijk terras. Al met al hebben we allemaal genoten. Fam.B.

weekend juni 2015

We hebben een geweldig weekend gehad! 11 volwassenen en 9 kinderen in de leeftijd van bijna 1 tot 8 jaar. Voor iedereen was er genoeg te doen. Wat een geweldig huis. Alles heel praktisch en ruim. De speelkamer en de spellen op het beeldscherm(xbox en ps3): helemaal top. Iedere speelkamer een eigen badkamer is heel luxe, maar ook erg prettig. We hadden mooi weer, dus de kinderen konden zich ook buiten prima vermaken. De laatste dag was het weer bewolkt met wat motregen, maar dat was geen probleem: ook binnen ruimte genoeg. Het huis was keurig schoon en dat de bedden klaar stonden was heel fijn. Ook was er privacy genoeg voor iedereen, zowel als groep als individu. Wij zullen deze plek zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Zelf gaan we weer sparen om hier nog eens weer zo'n weekend te mogen beleven. Onze hartelijke dank. Namens ons allemaal: Fam.J.A.

weekend juni 2015

We hebben genoten van een zeer geslaagd en gezellig familieweekend. Wat een toplocatie! De kinderen hebben zich van 's ochtends vroeg tot laat in de avond vermaakt in de tuin. Helemaal super! Voor herhaling vatbaar. Groeten Fam.T.

weekend mei 2015

Was helemaal Top. Zeer bijzonder voor de kids. We hebben ze niet gehoord. 1 minpuntje, we misten een bad voor de kids. Voor herhaling vatbaar. Groetjes uit Urk.

weekend april 2015

Een keer per jaar gaan wij met onze kinderen en kleinkinderen een weekendje weg. Wat een prachtig huis. En een heerlijke ruimte buiten met skelters, trampoline, tuinhuisje enz. Onze kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt, ook de speelkamer is goed gebruikt. Jammer dat we geen zonnetje gezien hebben en ook regen gehad hebben. Maar door de royale ruimtes binnen, ook een ruime keuken en alles zo netjes hebben we heel erg genoten. De slaapkamers met ieder een eigen badkamer was ook prettig. We hadden een fantastisch weekend. Dank daarvoor van fam.S Almelo.

weekend maart 2015

40 jaar getrouwd vonden wij de moeite waard om te vieren. Maar dan zoek je een goede locatie. Die hebben wij hier zeker gevonden! Met onze kinderen, kleinkinderen en een paar vrienden was het ondanks het slechte weer een fantastisch weekend. Binnen is ruimte genoeg. Iedereen een eigen badkamer is ook ideaal. Het huis was superschoon en goed ingericht, de keuken geweldig. Als we weer wat te vieren hebben houden we Pesse zeker in gedachten. Onze vrienden geven al mondelinge reclame door. Dank voor alles en veel succes. fam.O, Rotterdam

weekend januari/februari 2015

Met het hele gezin Nico(o)pa zijn 70e verjaardag hier gevierd. Een heel fijn huis met veel ruimte. Alles super schoon en werkelijk alles is aanwezig. De speelkamer is een topper voor kleine kindjes maar zeker ook voor grote mensen. Kortom.....een fantastisch weekend en zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijke groeten Nico en Marja van B.+ (klein)kinderen.

oud en nieuw 2014/2015

Een heerlijk huis waar we met z'n 23-en het nieuwe jaar goed zijn begonnen na het oude feestelijk te hebben afgesloten. Een plek om te onthouden voor een volgend verblijf! Groeten uit Sleeuwijk + Haarlem.

weekend december 2014

Wat een prachtig huis met voor jong en oud wat te doen. We hebben ons prima vermaakt in de mooie speelkamers en de prachtige tuin met skelters, trampoline ed. Gelukkig scheen de zon volop dus we hebben ook nog heerlijk kunnen wandelen in dwingelderveld. We komen graag nog een keer terug! Hartelijke groet fam.de L en fam.van D.(17 personen)

weekend november 2014

Wat een prachtige groepsaccommodatie. Ondanks het slechte weer hebben wij en onze kinderen zich uitstekend vermaakt! De skelters buiten, de speelkamer, de x-boxen vielen prima in de smaak! Het enigste puntje is dat, ondanks dat het huis prima rolstoelvriendelijk is(onze schoon-gtoormoeder zit in de rolstoel), is de douchestoerl aan de krappe kant. (opmerking eigenaar: inmiddels is er een extra speciaal stoeltje bijgeplaatst). Wij komen zeker terug! Met vriendelijke groet, fam.S.

weekend september 2014

Wat hebben we het mooi gehad! Samen met 2 gezinnen in dit prachtige huis. Het weer was ook mooi hierdoor heerlijk kunnen genieten van alle buiten faciliteiten, de spelletjes en het heerlijke terras! Het huis was perfect voor ons. Heerlijke slaapkamers met eigen badkamers, kortom super! Wie weet komen we nog een keer terug. Hartelijke groeten en bedankt. Fam.S en fam.P.

weekend augustus 2014

Wat een gezellig weekend hebben wij gehad op deze fantastische plek! Ter ere van onze oma haar 90e verjaardag zijn wij met de hele familie een heel weekend hier geweest. Wat hebben we met z'n allen genoten van het weer, de tuin, de accommodatie en elkaar! Het kon gewoon niet beter! Oma vond het ook geweldig. Dat we dit met z'n allen mochten vieren was het mooiste cadeau! Bedankt voor dit TOP weekend! Fam.Te V.

midweek juli 2014

"De Verwennerij". Wat een geweldig compleet huis. Je hoeft niet naar een speeltuin. Kleinkinderen belden ons al, het is hier topper de top!! Opa en Oma hebben veel gefietst. Omgeving is hier ook zo mooi. Groot en klein hebben genoten. Het weer was ook geweldig, dat voordeel hadden wij ook. Lekker buiten, en in de avond op het terras zitten, overdekt!! Geen last van de avondkou, naar de vleermuis en de uil kijken. Op goede bedden slapen. Wat wil een mens nog meer. En mond op mond reclame zullen wij zeker geven. Het was zo geweldig. Fam ten N.

weekend juni 2014

Familie K. heeft hier een zeer geslaagd familieweekend gevierd. Dit huis was de perfecte plek om met 21 personen te vertoeven! Zeer compleet, ruim, genoeg te kiezen aan speelgoed en spelletjes voor jong en oud. Volgend jaar komen we terug! Groeten van fam.van E.

weekend juni 2014

We hebben genoten van jullie mooie huis. Heerlijk luxe, vooral de eigen badkamers, de complete keuken met alles erop en eraan. Mooie tuin, rustige omgeving. Echt een tophuis! groeten van de vriendengroep uit Volendam.

weekend juni 2014

Wat een heerlijk huis, wat een ruimte en een luxe! Alle slaapkamers een eigen badkamer, geweldige tuin. Leuk voor kinderen, jong maar ook voor de tieners en de volwassenen. We waren hier vanwege 50 jarig huwelijksjubileum van onze ouders met 17 personen en hebben een gezellig weekend gehad. Fam. F. uit Noord-Holland.

hemelvaartweekend mei 2014

In een woord fantastisch!!! Wat een schitterende accommodatie. We hebben genoten. Een prachtig huis en een geweldige tuin. Voor ieder wat wils. Sfeervolle woonkamer en prima slaapkamers. We komen zeker een keer terug!

weekend mei 2014

Een fantastisch, nat weekend, hier in Pesse. Vanwege de nattigheid deze accommodatie 'binnen' ten volle benut. Ruimte genoeg natuurlijk en alle spulletjes, om je bezig te houden, zijn aanwezig. We kunnen ons heel goed voorstellen hoe het zou zijn geweest met een mooi zonnetje erbij. Ondanks het weer hebben de kinderen ook genoten van alle skelters in de heerlijke tuin. Hele mooie accommodatie dus, zeker voor ons aantal van 16;(8 volwassenen en 8 kinderen van 6mnd-11jr) We misten een paar douche-trekkers in de badkamers en een opstapje voor de kleinere kinderen voor de wastafels zou er handig zijn. Wij hadden een gezellig weekend. Fam A.

midweek april 2014

We hebben een super gezellige midweek gehad samen in dit prachtige huis! Het was prima voor elkaar, de speelkamer is veelvuldig gebruikt door jong en oud, zelfs door oma! Er ontbrak niks, voor herhaling vatbaar!! Met vriendelijke groet, de fam.K.

weekend april 2014

10 volwassenen en 10 kinderen....wat een gezellig weekend! Een zeer geschikt huis en tuin! Fam.R.

paasweekend april 2014

Enorm genoten van dit prachtige, grote, ruime en zeer nette huis! Een riante tuin om paaseieren in te verstoppen... De speelkamer is door jong en (zeker ook)oud volop gebruikt en van de kast vol spelletjes en leesvoer is gretig gebruik gemaakt. Zeer zeker voor herhaling vatbaar! familie J & van D.

weekend maart 2014

We hebben hier een fijn weekend gehad met z'n 16-en. Alles goed verzorgd en super voor iedere kamer een eigen douche en toilet. En dan de tuin met zoveel te spelen, heel erg fijn. We hebben ervan genoten, van klein tot groot... Wie weet tot een volgende keer. Hartelijke groet. G en J L met kinderen en kleinkinderen.

weekend november 2013

Wat een geweldig huis, heerlijk veel ruimte, de badkamers, de keuken werkelijk voorzien van alles. Fantastisch! We hebben genoten met zijn allen van alle voorzieningen, de spelletjes in de tuin, gelukkig geen regen, ja, het was werkelijk heerlijk! Hartelijk dank! Groetjes van de families K, D en B.

weekend oktober 2013

We hebben ontzettend genoten met onze hele familie! Alles goed voor elkaar, speelkamer, buiten speelgoed voor de kids enz, super! Het huis super schoon, fijn ruim huis ondanks dat we met 25 pers.waren. Misschien tot een volgende keer! groeten fam.van W.

weekend oktober 2013

We hebben ontzettend genoten van dit prachtige huis, met alle gemakken voorzien. Heerlijk schoon alles, en we hebben niets gemist. Speelkamer was ook voor de oudsten van 20-26 jr nog volop genieten v/h gamen. Kleinzoon genoot ook van al het speelgoed(keukentje) en de ruimte. Bedankt voor alle goeds en misschien tot een volgende keer. Hopelijk dan beter weer en gaan we buiten zitten. Fam.A.

weekend oktober 2013

Het was super leuk en cool, leuk huisje en leuk speelgoed!(ps: de playstation ook). Groet familie D-J-Den de L

weekend september 2013

t.g.v. ons 50 jarig huwelijksjubileum waren we hier met onze kinderen en hun gezinnen. Voor zowel oud(77) als jong(2) is het een succes geweest. De ruimte en inrichting is ons goed bevallen. Behalve een regenochtend hebben we mooi weer gehad. Ook de omgeving nodigt uit om hier nog eens te komen. opa en oma G.

weekend augustus 2013

KVG Dames hebben genoten van dit mooie gebouw. De kooksters waren heel tevreden over de keuken. De hartelijke groeten van de vrouwen uit Erica.

weekend augustus 2013

Vrienden weekend! Daar zaten we dan, in Pesse! Niet voor het eerst een weekend met z'n allen, wel voor het eerst met alle kinderen. We keken er ontzettend naar uit, maar ook heel benieuwd hoe het zou gaan met 12 volwassenen en 8 kinderen. De Oosterweide heeft ons weekend weg heerlijk, ontspannen en fantastisch gemaakt! Wat een schone, moderne en groete accommodatie. We raakten niet uitgepraat over de grote van de kamers en badkamers. De tuin en speelkamer waren niet alleen voor de kids leuk, zelfs de groten hebben zich goed ermee vermaakt. Nooit gedacht, maar sjoelen en bingo'en met z'n allen is heel leuk. Bedankt! En graag tot ziens. Fam.A, L, B, V, D en K.

weekend juli 2013

Vanuit het mooie Limburgse land veilig aangekomen in het land van Bartje. Eeen midweek met "familie", zo'n 15 personen. Het huis was voor allen een meer dan aangename verrassing! Prachtig! Wat een luxe! We overwegen om de Drentse fiets4daagse over te slaan en alleen maar te genieten van dit heerlijke onderkomen(haha). Het is een ruimte dieheerlijk is voor familie of vriendenvakanties! De gastvrouw is een prima vrouw voor dit heerlijke huis en straalt een en al vriendelijkheid uit. Dank! namens de "foetelaers"(de valsspelers)

weekend juli 2013

We hebben het onwijs leuk gehad. Alles was netjes en goed geregeld. Erg leuk vonden de alle bewoners het. Buiten kon ieder zijn ei kwijt, leuke films gekeken, kortom het was super. Zorginstelling Scorlewald.

lang weekend juni 2013

Ter ere van ons gouden trouw jubileum waren we hier met 21 personen. We hebben genoten! Elk gezin een eigen slaapkamer + toilet en douche. Dan nog een jongens en meiden kamer. De kleintjes van 2,4 en 6 jaar vonden het huisje, de skelter, trampoline en speelkamer geweldig. Ze hadden bijna geen tijd om te eten. De groteren van 14,16,18,19,22 en 24 waren aan het tennisen, trampoline springen en gamen. Het was prachtig weer, we zijn lekker verkleurd. Het huis zelf is lekker ruim en gerieflijk ingericht. Het was heerlijk om met elkaar te eten, spelen e te kletsen. Fantastisch! Familie H.

weekend mei 2013

We hebben enorm genoten! Wat een fantastisch huis! We waren met alle vrienden en kinderen. De kids hebben zich super buiten vermaakt. Maar ook de speelkamer ontbrak het aan niets. Kortom het was een super weekend! vrienden uit Oldebroek.

weekend mei 2013

Vanuit Canada, Duitsland en heel Nederland hebben we genoten van de accommodatie. We waren hier als familie om elkaar te ontmoeten en de verjaardag van onze vader en opa, die 90 jaar werd, te vieren. Er was plaats voor iedereen. Misschien tot een andere keer, hartelijke groeten, fam. S.

weekend april 2013

Na een jaar weer terug in dit fantastische huis. Het weer is ons dit jaar beter gezind dus we vermaken ons prima buiten in de tuin. Het huis is nog steeds een geweldige plek om met z'n allen te vertoeven. Weer een heel weekendmet z'n allen genoten! Misschien tot volgend jaar! groeten van familie S.

weekend maart 2013

Vriendenweekend was top! Prachtig huis, fijn die opgemaakte bedden bij aankomst! de douches waren heerlijk. De mannen hebben zich in de "gameroom" ook prima vermaakt. Zeker een aanrader! Vrienden.

weekend februari 2013

Onze ouders/schoonouders waren 40 jaar getrouwd. Zeker een reden om met het hele gezin gezellig een weekend weg te gaan. En wat een mooi huis, elek slaapkamer een eigen badkamer, wat een luxe. Super, schoon, leuk ingericht huis. We hebben genoten en wie weet komen we nog een keer terug. Familie M.

weekend januari 2013

Beste heer Duk. Alles was TOP! Ik heb u dit telefonisch al gemeld. We komen graag nog eens terug.

kerst december 2012

Een heerlijk familiereunie weekend. De 9 kinderen van 0-8 jaar hebben zich prima vermaakt met het buiten en binnenspeelgoed. Tussen de buien door voetballen was een success. Het huis was heerlijk licht, ruim en luxe, genoeg beweeg- en renruimte voor iedereen. Ook de kerstversiering was werk van gemaakt en we zijn nog even uit de brand geholpen met broodtekort. Top service, mooie locatie, echt super! Dank voor de leuke dagen, we zullen onze goede ervaringen delen. ps: sorry er zijn een paar pinpongballetjes gesneuveld, sorry. Groetjes familie K.

weekend november 2012

Voor het eerst als familie een weekend in Drenthe. Het is een prachtig weekend geworden. Het weer was mooi en de bossen in prachtige herfstkleuren. Het verblijf was mooi met goede kamers en voorzieningen. Wij hebben ervan genoten. Vr.gr. fam.ten K.

weekend oktober 2012

Wat een heerlijk huis! Met de familie met 18 personen hebben we hier voor het eerst in 1 huis met z'n allen vertoeft. Nou, dat was voor herhaling vatbaar. De jongens hebben zich prima in en om het huis vermaakt. Jullie mogen trots zijn op het huis en de sfeer die jullie hier neergezet hebben. We voelden ons gelijk thuis en wat een super indeling, met al die badkamers. Verder hebben we genoten van de goed verzorgde gourmet, wat een goede kwaliteit vlees en alles erop en eraan, ook al weer echt een aanrader. Het lijkt wel een reclame praatje, maar we hebben het zo echt ervaren. Bedankt en succes, maar dit verhuurd zichzelf! Groetjes, fam.van der K, fam.V en fam.B en aanhang.

weekend augustus 2012

Een fantastisch weekend. Schitterende accommodatie en mooi weer. Voor herhaling vatbaar, dank! Fam.R.

weekend juni 2012

Een heerlijke midweek gehad met onze familie! Prachtige royale luxe accommodatie!!! Geweldig dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. We hebben een fantastisch weekend gehad! Super! En heerlijk luxe, goed verzorgd, aan veel details gedacht! Hartelijke groeten fam.H.

Paasweekend april 2012

Wat een fantastisch mooie en grote woning! We hebben genoten van de rust en vrijheid, het mooie weer (helaas niet op de laatste dag), de grote tuin, de opgemaakte bedden en ruime kamers + badkamers, mooie keuken en alle gezelligheid! Groetjes van de familie I. PS, er zijn nog 3 ongevonden paaseitjes verstopt in de tuin.

weekend maart 2012

Wij hebben met 17 personen(9 volw.en 8 kinderen) een geweldig weekend gehad. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de tuin! Heerlijk wat een ruimte en goed zicht op de tuin. Het huis is echt geweldig. Zo luxe, elke slaapkamer een eigen badkamer. En wat helemaal lekker is, dat de bedden al zijn opgemaakt als je aankomt! Wij zijn dik tevreden!! Lekker in de buurt gewandeld en nog met de auto naar Dwingelerheide gegaan om te wandelen. Hartelijk bedankt voor dit geweldige huis! Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Fam.de V.

weekend februari 2012; familieweekend ivm 45 jarig huwelijk

Wat een schitterende lokatie, en vooral met dit prachtige winterweer. Wij hadden er allemaal heel veel zin in om een weekend hier door te brengen. Ideale keuken en practisch! Alles er op en er aan waardoor we met z'n allen ons eten konden maken. We waren met z'n 15, 8 groten en 7 kleinkinderen. We hebben allemaal lekker geslapen, heerlijke bedden! De kinderen konden met dit mooie vorstige weer lekker buiten spelen en 's middags naar de ijsbaan, ze hebben daar veel plezier gehad. De sjoelbak was het meest favoriet en verder veel spelletjes gedaan en veel gelachen. Kortom, wij hebben met z'n allen een fantastisch weekend gehad. Wij wensen jullie heel veel succes met deze geweldige lokatie.

weekend december 2011

Wij hebben hier als gezin mogen genieten. Van de rust, maar ook zeker van het onderkomen. Wij hebben er al vele mogen bewonderen en er waren hele goeie bij, ook deze is er zeker een van. Wij hebben het allemaal erg naar onze zin gehad. Wij hopen dat het verder heel veel succes voor jullie zal leveren. Fam.van D.

midweek november 2011

Met heel veel genoegen zijn wij een halve midweek in jullie huis geweest. Als vrouwengespreksgroep hebben wij hier ons 65-jarig jubileum gevierd. We hebben mooie dagen gehad en daar heeft de goede accommodatie ook aan bijgedragen. Het was fijn hier!

weekend september 2011

We waren hier met onze vriendengroep. We gaan al zo'n dertig jaar elkaar een weekend weg. Al die jaren waren we in een vaste kampeerboerderij op Ameland. Dar hebben we veel met elkaar beleefd en daar liggen dan ook prachtige herinneringen. Inmiddels zijn we op een leeftijd dat we wat meer comfort wilden en gingen we dus op zoek naar een andere groepsaccommodatie. Wat we hier aantroffen overtrof onze stoutse verwachtingen! We zijn razend enthousiast en hopen hier weer een nieuwe traditie op te bouwen. We hebben dus alweer voor volgend jaar geboekt! Top! De Zwemclub.
P.S. Misschien iets voor ons volgende verblijf: eredivisie live?

weekend augustus 2011

Heerlijk weekend gehad met 60jarig huwelijk fam.de K. Samen met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen genoten van het mooie huis en omgeving. Ook de tuin met de attributen viel in de smaak.
Ook het ontbijt was uitstekend geregeld! Gr., fam.de K.

weekend juli 2011

Fam.W. en aanhang. Heerlijk lang weekend gehad met onze ploeg(15 personen en 6 kinderen 4-9jaar). Goed en fijn comfortabel huis, we voelden ons er prima! Vooral de ruimte, de heerlijke grote tuin met veel speelruimte voor de kinderen geeft een verademende sfeer. Het was allemaal uitstekend en we zullen het zeker onthouden en aanbevelen! Veel succes! Fam.W. en consorte.

weekend juni 2011;familieweekend

We hebben het heel leuk en goed gehad in jullie huis. Een prachtig huis op een prachtige lokatie. Wat jammer van het weer want we hadden veel regen, dus weinig genoten van de grote tuin. Prima bedden en heerlijk om allemaal een eigen badkamer te hebben. Hartelijke groeten van fam.vd B en fam.W.

weekend mei 2011;familieweekend

Het was een heel erg leuk weekend met 22 personen. Alle kids hebben zich reuze vermaakt in de tuin met alle speeldingen. We hebben gewandeld en gefietst in deze mooie omgeving. Ik vond het een hele mooie locatie en een heel fijn weekend. Fam.R.

paas weekend april 2011

Met vier generaties(leeftijd 2-92 jaar), hebben we genoten van deze prachtige lokatie. Het huis was boven verwachting en goed verzorgd. Heerlijk ook die badkamers. Omdat we het ongelooflijk goed getroffen hebben met het weer(25 graden), hebben we eigenlijk vooral buiten vertoefd. Het terras was fantastisch en de tuin ook. Kortom, voor herhaling vatbaar! p.s ook al die verlichting en prachtige bedden. Families B. en nazaten.

weekend maart 2011

Vriendenweekend hier gehad. Wat een mooie en luxe accommodatie! Zo'n mooie hebben we nog niet gehad... allemaal met eigen badkamer. Helaas was het attractiepark Duine Zathe nog dicht, maar de kinderen hebben zich geen minuut verveeld met al die leuke speeltoestellen en zeeen van ruimte om het huis! We hadden heerlijk weer (en dat voor maart) en hebben dan ook de hele dag gebruik gemaakt van het terras(waar de hele dag de zon op schijnt). Kortom, alle redenen om volgend jaar terug te komen(en we zijn nog nooit in de afgelopen 10 jaar naar dezelfde accommodatie geweest!!) Een top weekend gehad! Fam.D, B, Z, van Z, P en de K.

oud & nieuw 2010/2011

Heerlijk met 5 gezinnen gezellig oud + nieuw gevierd. Lekker schoon en netjes huis voorzien van alle gemakken. Hebben ons prima vermaakt! Fam.P, Fam.F, Fam.van D,Fa,.vd R en Fam.van E.

weekend november 2010

Familieweekend met 19 personen. We hebben een prachtig weekend gehad met mooi herfst weer. Het huis is prachtig mooi en lekker ruim met een eigen douche en wc. De bedden zijn goed! De omgeving is erg mooi, we hebben veel gewandeld. We misten wel thee glazen. Fam.R en R,Fam.H, Fam.V,Fam.L en Fam.M.

weekend oktober 2010

Wij zijn hier bij elkaar als familie, 12 volwassenen en 8 kinderen. Wij zijn hier omdat onze ouders(grootouders), in febr.2010 40 jaar waren getrouwd. We hebben het erg gezellig samen. Prima locatie en fijn dat iedere slaapkamer een eigen badkamer heeft. Een heel mooi huis + een heerlijke grote tuin waar de kinderen fijn in kunnen spelen. Wie weet komen we nog eens terug. Groeten van Henk, Ada, Gerjan, Alieke en Margriet.

weekend september 2010

Wij waren van vrijdagmiddag tot maandagmorgen de gasten van in de prachtige accommodatie "De Oosterweide". Een schitterend onderkomen, Lianne en Peter hebben de zaak keurig voor elkaar. Niets dan lof voor het totale plaatje. Wij wensen jullie veel succes en een goedebezetting voor de toekomst, maar met zo'n mooi gebouw met alles erbij wat nodig is, zal dat wel lukken. Fam.S. uit Kampen.

weekend augustus 2010

We hebben net z'n 14-en genoten van dit sfeervolle huis en de tuin met speelmogelijkheden. Het overdekte tessas was erg plezierig en lekker ruim. Het weer was wisselvallig, maar vormde geen belemmering voor binnen/buiten vermaak. Een punt van aandacht zijn de vele vliegen en muggen. De accommodatie is enkele vliegenmeppers rijker. Families N. en S.

weekend mei 2010

Het Pinksterweekend met de hele familie, 16 pers. Wat een super huis, iedereen is blij met alle ruimte, de eigen badkamer, de gezellige huiskamer en fantastische tuin. We hebben genoten. Jong & oud. Zeker een plek om terug te komen! En graag met net zulk weer als nu. Jacqueline van D.Sassenheim.

weekend april 2010

In april 2010 waren wij p4/5 van een onderwijscentrum uit Enschede hier op kamp. Wij hebben het naar onze zin gehad. Micha zegt:het was een mooi gebied en het was mooi/goed ingericht, mooie keuken,tv, het was gewoon top. Chris zegt: ik vond de bedden fijn en de trampoline leuk. Rutger zegt: de keuken was geweldig en het is geweldig dat er op iedere kamer een badkamer is. Maaike zegt: hele mooie accommodatie! Fijne bedden, mooie slaapkamers, een fijne plek om te zijn.